Shopping Cart

No products in the cart.

Nieuw merk : Jaq Jaq Bird

Hoera! We hebben een nieuw merk in onze portfolio. Jaq Jaq Bird. Krijtproducten om in te kleuren me de speciale butterstix: stofvrije krijtjes.

2 Comments

  1. Hallo, super mooie, handige website. Ik heb de eetsetjes al bijna allemaal verkocht. Goed hè ! Zou je even willen kijken naar de giftsets vos? het zijn dezelfde sets als de rest die ik besteld heb maar hij geeft de verkoopprijs aan. groetjes Marie-josé

    • Hi Marie-José,

      Wat goed om te horen! Leuk dat de sets zo goed verkopen. Ik zie net je order in de mail, ga hem snel voor je verwerken. En dank je wel voor het compliment. Ik zal de eetset Vos aanpassen:). Heel veel succes met de verkoop en fijne avond!

      Groet Ilanit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *