Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Projecten

Projecten

Er zijn veel manieren waarbij The Yellow Penguin je kan helpen.
Heb je een mooi product bedacht maar weet je niet hoe je dit product in productie kan nemen? Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar de juiste leverancier en het hele productieproces begeleiden. Indien nodig verzorgt The Yellow Penguin ook een technische tekening.
Heb je een mooie collectie die je wilt uitbreiden, maar je weet niet met welke items. The Yellow Penguin kan je helpen met het zoeken naar het juiste idee. Dit idee zetten we om in een schets en indien gewenst helpen we je ook bij het in productie nemen.

Productontwikkeling:
Hoe leuk is het als  je eigen product in de schappen ligt. Je weet alleen niet hoe je dit moet aanpakken of kent niet de juiste leveranciers. Wij kunnen je hierbij helpen. Stuur ons je idee en we gaan voor je aan de slag

Wil je dat iemand gewoon eens met je meedenkt? Dat kan natuurlijk ook.

Artis Project:

Artis werkt samen met een illustatrice. Wij hebben deze tekening verwerkt in een tafelkleed van eatsleepdoodle en in een placematset van eatsleepdoodle. een succesvolle samenwerking tussen Artis, eatsleepdoodle en The Yellow Penguin ligt nu in de Artis Shop. Kom kijken in Amsterdam en bezoek meteen deze prachtige dierentuin.

Bubbles project:

Voor de mooie eco badproducten van Bubbles bodycare hebben we een cadeau concept uitgewerkt en de verpakking mee ontwikkeld.