Tel: 0031 614922626 | Email: ilanit@theyellowpenguin.nl

Distributeur voor duurzaam design en lifestyle producten

Distributeur/ agentuur

Distributeur/ agentuur

Producten met een verhaal, uniek en duurzaam. 

Alle merken die we vertegenwoordigen kan je samen bestellen en worden samen uitgeleverd.

Een aantal merken uitgelicht:

Het leuke merk eatsleepdoodle behoort tot onze portfolio. eatsleepdoodle Is het merk uit de Uk dat te gekke producten en cadeaus van katoen ontwerpt. Alle items,van kwalitatief mooi katoen, kan je eindeloos personaliseren met de meegeleverde “wash-out”-stiften. Doodle, teken of schrijf op het tafellaken, kussensloop, beddegoed of beker. Klaar? Wassen maar op 40 graden en je kan weer opnieuw beginnen. Oneindige creatieve mogelijkheden. keer op keer opnieuw.

Ook Jaq Jaq Bird behoort tot het merkenportfolio. Krijtproducten om mee te nemen en op te hangen. Het belangrijkste product uit deze collectie is het krijtboekje. Een boekje met mooie kaft om mee te nemen. Het boekje heeft 8 zwarte (met of zonder print) pagina,s die je zelf kan inkleuren met de bijgeleverde Butterstix. Dit zijn stofvrije krijtjes die heerlijk kleuren en met een wisser weer makkelijk zijn uit te vegen. Er zijn nog veel meer leuke krijtproducten, neem een kijkje op de pagina van Jaq Jaq bird.

Wij zijn trots dat we het Franse merk Gone’s mogen vertegenwoordigen. Duurzaam design uit Frankrijk met een scandinavische touch. Gone’s wordt met veel passie ontworpen door twee Franse broers (Hadrien en Marian) en met zorg voor het milieu. Al het hout voor de producten komt uit Europees beheerde bossen en alles wordt in Frankrijk geproduceerd en verpakt.

Je vindt een overzicht van al onze merken op de merken pagina.