Tel: 0031 614922626 | Email: ilanit@theyellowpenguin.nl

Distributeur voor duurzaam design en lifestyle producten

agentuur/ distributeur

agentuur/ distributeur

Producten met een verhaal, uniek en duurzaam. 

Alle merken die we vertegenwoordigen kan je samen bestellen. En worden samen uitgeleverd.

Een aantal merken uitgelicht:

Wij zijn trots dat we het Franse merk Gone’s mogen vertegenwoordigen. Duurzaam design uit Frankrijk met een scandinavische touch. Gone’s wordt met veel passie ontworpen door twee Franse broers (Hadrien en Marian) en met zorg voor het milieu. Al het hout voor de producten komt uit Europees beheerde bossen en alles wordt in Frankrijk geproduceerd en verpakt.

Ook het leuke merk eatsleepdoodle behoort tot onze portfolio. eatsleepdoodle Is het merk uit de Uk dat te gekke producten en cadeaus van katoen ontwerpt. Alle items,van kwalitatief mooi katoen, kan je eindeloos personaliseren met de meegeleverde “wash-out”-stiften. Doodle, teken of schrijf op het tafellaken, kussensloop, beddegoed of beker. Klaar? Wassen maar op 40 graden en je kan weer opnieuw beginnen. Oneindige creatieve mogelijkheden. keer op keer opnieuw.

Ook Jaq Jaq Bird behoort tot het merkenportfolio. Krijtproducten om mee te nemen en op te hangen. Het belangrijkste product uit deze collectie is het krijtboekje. Een boekje met mooie kaft om mee te nemen. Het boekje heeft 8 zwarte (met of zonder print) pagina,s die je zelf kan inkleuren met de bijgeleverde Butterstix. Dit zijn stofvrije krijtjes die heerlijk kleuren en met een wisser weer makkelijk zijn uit te vegen. Er zijn nog veel meer leuke krijtproducten, neem een kijkje op de pagina van Jaq Jaq bird.

Bioserie Toys: Veilig voor het kind, beter voor het milieu en fijn om mee te spelen. De kleurrijke babyspeeltjes van BioSerie zijn gemaakt van 100% bioplastic, afkomstig uit hernieuwbare plantaardige hulpbronnen. Ze bevatten absoluut geen aardolie, BPA, PVC of andere schadelijke stoffen. Baby kan dus naar hartenlust proeven, voelen en ontdekken.
De geribbelde bijtring stimuleert op een gezonde manier tandjes en tandvlees. Met de vrolijke stapeltoren kan het kind op latere leeftijd spelenderwijs zijn motorische vaardigheden en coördinatie oefenen. En de rammelaar met leuke geluidjes en kleuren zal zijn aandacht lang vast weten te houden.
Het assortiment wordt snel uitgebreid met meer duurzaam moois voor baby’s ontdekkingsreis naar een betere toekomst.