Shopping Cart

No products in the cart.

In A Flashcard

wat zijn flashcards?

Flashcards zijn educatieve kaartjes met oneindig veel toepassingen.

Gebruik ze samen met open-einde speelgoed, schatten uit de natuur, zand of onze innovatieve In A Flash methode voor een bijzonder makkelijk leermethode.

Kinderen vinden het prachtig om de kaarten samen met jou te bewonderen en bespreken.

klinkt moeilijk?

Misschien denk je: ‘Ik ben geen creatieve moeder, dit klinkt te ingewikkeld‘ of ‘Ik heb de tijd niet om me te verdiepen in educatieve spelletjes‘. Maak je geen zorgen! Ik moest het plezier van spelen met mijn kinderen herontdekken. Ik had het gevoel dat ik activiteiten moest organiseren en educatieve spelletjes moest doen om een goede moeder te zijn.

Het bleek dat ik echt een fantastische mama ben, ik moest het gewoon op mijn eigen voorwaarden doen – en dat betekende geen regels, geen instructies en mijn dochter absoluut niet dwingen om op een bepaalde manier te spelen.

Deze methode is ontworpen als een Grab & Go-oplossing, zodat je, ongeacht hoe veel (of weinig) tijd je hebt, verbinding en plezier met je liefje kunt hebben terwijl je haar ontwikkeling bevordert!

How to play:

heel eenvoudig!

kies 1 van de 3 categorieën om mee te beginnen

praat met je kleintje over wat jullie op de kaarten zien

laat je kindje goed naar de kaarten kijken

verspreid de kaarten door de kamer, zorg dat je ze allemaal nog goed kunt zien

stuur je kindje naar de eerste kaart en geef hierbij veel hints

ga mee in de fantasiewereld en zeg bijvoorbeeld:
‘rijd met je brandweerwagen naar rood’, ‘stamp als een olifant naar de driehoek’ of ‘leg een blokje op het varken’

Wissel de kaarten af gedurende de maand of voeg kaarten toe. Je zult merken dat je kindje zich ontwikkelt!