Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

eatsleepdoodle

 

“Kids AND grown-ups LOVE doodle products – they’re great for encouraging creativity, and for spending fun and creative family time together.”

eatsleepdoodle Is het merk uit de Uk dat te gekke producten en cadeaus van katoen ontwerpt. Alle items, van kwalitatief mooi katoen, kan je eindeloos personaliseren met de meegeleverde “wash-out”-stiften. Doodle, teken of schrijf op het tafellaken, kussensloop, beddegoed of beker. Klaar? Wassen maar op 40 graden en je kan weer opnieuw beginnen. Oneindige creatieve mogelijkheden. keer op keer opnieuw.

Op zoek naar een origineel cadeau? Schrijf een persoonlijke tekst of maak een tekening op een kussensloop. Afscheidscadeautje voor de juf? Zet alle namen op het etui,  Huwelijksgeschenk nodig? Schrijf een persoonlijke tekst op het beddengoed. Kinderfeestje? Laat de kids tekenen op het tafelkleed! En alles kan telkens opnieuw. Tekening mislukt of wil je weer eens wat anders? Wassen maar en je kan opnieuw beginnen. Maar ook zonder tekening zijn de items van eatsleepdoodle al mooi om te zien!

Elk eatsleepdoodle product zit in een mooie verpakking en is inclusief de speciale “wash-out”-stiften.

Voor meer info kan je ons bellen of mailen: ilanit@theyellowpenguin.nl

Zo werkt het: filmpje!

tafelkleed eatsleepdoodleTafelkleed verkrijgbaar in verschillende designs en in de maten: 180x150cm en
250x150cm

Dekbedovertrek verkrijgbaar in verschillende designs maat: 140x200cm

 

Kussensloop verkrijgbaar in verschillende designs maat: 75x50cm

 

 The team

 

Naar de producten