Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Stitch & Story

A new way of crafting


We believe in the power to create, personalise and achieve something meaningful by bringing out the artisan in everyone. Creative journeys begin with being curious, a seed, a spark… and we’ve found a way to help that grow by making crafting refreshingly simple, enjoyable and intriguing.

Stitch & Story is in 2012 opgericht door Jennifer Lam and Jen Hoang.

Een nieuwe generatie van hobbyisten inspireren


De bedrijfsnaam, Stitch & Story, is ontstaan doordat Jennifer en Jen weten hoe krachtig het is om anderen in staat te stellen om hun eigen creatieve projecten op te starten en hun eigen verhaal vertellen. “Ik heb dat zelf gemaakt.” iets zelf maken geeft een geweldig gevoel zoveel groter dan met alles wat je kan kopen. Het vereist lef om een nieuwe vaardigheid te leren, maar als je dat eenmaal hebt gedaan dan is dat super bevredigend; het is een manier om tijd te nemen voor jezelf; de sensatie van het creëren van iets vanuit het niets, het ontwikkelen van je creativiteit en dat delen met familie en vrienden.

Ze begonnen met het geven van workshops in Londen. Ze vonden echter dat hier niet genoeg mensen mee bereikt werden en ontwikkelden een knitting kit. Met het idee dat iedereen moet kunnen breien en haken.

Kom je er toch niet uit? Op de website van Stitch & Stories staan handige tutorails en er kan ook met ze gechat (in het Engels) worden met vragen. Veel brei plezier! In de B2B vind je de uitgebreide collectie.