Shopping Cart

No products in the cart.

Half Toys ®

Lerend spelen. Een combinatie van traditioneel spelen, puzzelen en wetenschap. Welkom in de wereld van Half Toys

Een groep jonge Chinese studenten wilde iets creëren dat niet een doorsnee product was, ze wilden een product ontwikkelen dat wat toevoegt aan de bestaande markt. Half Toys werd ontwikkeld. Dit zijn speelgoeddieren die je tot aan het skelet uit elkaar kan halen. De dieren sluiten met een magneet. Een kind leert al spelenderwijs hoe een dier in elkaar zit en naast het educatieve karakter zijn de diertjes ook nog eens heel simplistisch en mooi van design. Leuk en leerzaam om mee te spelen, mooi om naar te kijken.

Er zijn drie werelden:

Half Dino: De wereld van de dinosauriërs

Half Animals: De wereld van de Savanne

Half Ocean: De wereld van onder water

Alle producten zijn gemaakt van ABS plastic, en in de dieren zit een magneet verwerkt, zodat alle onderdelen soepel in en uit elkaar te halen zijn. De grote sets worden geleverd met een kartonnen “belevingswereld” Als je meerdere dieren koopt dan kan je deze werelden op elkaar laten aansluiten.

HALFTOYS® combines traditional play style with modern design to enhance imaginative play. This toy set includes craft, science, puzzle and magnets to keep you and your kids playing for hours at a time.