Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Gone’s

“Objects with a story, elegant, singular, colourful, clean lines of Scandinavian influence but so French by their technicality and eco-friendly design, of natural materials, made in France, and that’s not too bad at all.”

Het Verhaal achter Gone’s

Mooier dan bovenstaande citaat van de eigenaren kan ik het verhaal van Gone’s niet samenvatten. Twee broers uit Lyon besluiten in 2013 een winkel te openen om hun eigen collectie en objecten te tonen en te creëren. Na een jaar hard werken, het zoeken naar de juiste partners met dezelfde gedrevenheid en na vele pieken en dalen is Gone’s een feit.
Franco-scandinadisch design gecombineerd met minimalisme en technologie noemen de broers hun design.  Aan de  bestseller lamp : the Feve (fava bean) zie je goed de filosofie achter het design en de scandinavische touch van Marian die opgeleid is door de beroemde Finse ontwerper, Ilkka Suppappanen.
Alle producten worden in Frankrijk ontworpen, geproduceerd en verpakt. Al het hout wat gebruikt wordt komt uit Europees beheerde bossen. Dit betekent dat er voor elke boom die gekapt wordt weer een nieuwe wordt geplaatst en er bij de kap rekening wordt gehouden met mens en milieu.
Bij het uitzoeken van de materialen, de samenwerking met partners en het productie proces wordt rekening gehouden met ons milieu.
Maar wat vooral heel belangrijk is, de jongens maken ontwerpen die ondanks hun hoogwaardige design absoluut niet alleen voor de elite bedoeld zijn. Om met de woorden van Hadrien and Marian te spreken:
“Why should design adopt a snobbish attitude and become the preserve of the elite? Let’s have fun!”
Benieuwd naar de collectie? Klik op deze link voor de totale collectie of maak een afspraak dan kom ik graag een keer bij je langs.

Hadrien en Marian, de eigenaren en designers van Gone,s; design lampen , kinderlampen en woonaccessoires voor in huis.