Shopping Cart

No products in the cart.

Global Affairs

Global Affairs is opgericht in 1998 en uitgegroeid tot een kleurrijk, veelal handgemaakt cadeau- en lifestylemerk met als doel de wereld kleur te geven – met een rijke collectie gemaakt op een eerlijke, fairtrade en duurzame manier.
Met veel liefde voor kleur, vorm & materiaal – en een flinke dosis fantasie – creëert de productontwerper de producten voor zowel de eigen Global Affairs collectie als private label klanten.

Global Affairs collectie

Knuffels, (haar)accessoires, feestartikelen, bamboe servies en schrijfwaren: wij produceren een ruim assortiment kleurrijke musthaves. Alle producten worden met liefde ontworpen in Amsterdam, het merendeel van de producten wordt met de hand gemaakt en wordt op een fairtrade manier geproduceerd.

We halen inspiratie uit alles om ons heen, dichtbij huis, ver weg, soms in onze eigen volwassen wereld, maar vooral in het kinderuniversum. Twee keer per jaar vertalen we deze inspiratie naar een vrolijke en eigenzinnige collectie.

Tijdens het ontwerpproces wordt er altijd nagedacht over manieren om betere, duurzamere materialen en technieken te gebruiken. We zijn voortdurend op zoek naar meer planeetvriendelijke oplossingen voor gebruik in onze producten en verpakkingen. We hebben onszelf een doel gesteld: we willen dat Global Affairs in 2025 een volledig duurzaam bedrijf is.

Je vindt de collectie over de hele wereld – van kleine zelfstandige winkeltjes en conceptstores tot winkelcentra en musea als Voorlinden, Singer Laren, Louisiana, TATE Britain/Modern, Musée Fondation Louis Vuitton, Centre Pompidou en MOMA.